מצרכים
חופן פטרוזליה
2 גבעולי סלרי שורש ועלים
תפוח סמיט
3 תמר חיאני קפוא
קוביית ספירולינה
כף פשתן טחון
500 מ"ל מים
6 קוביות קרח
שייק ירוק / אבי נבוני
שמים בבלנדר חזק את הקרח ואת כל המצרכים
טוחנים היטב ל2 דקות
בתאבון
חופן פטרוזליה
2 גבעולי סלרי שורש ועלים
תפוח סמיט
3 תמר חיאני קפוא
קוביית ספירולינה
כף פשתן טחון
500 מ"ל מים
6 קוביות קרח
שייק ירוק / אבי נבוני
שמים בבלנדר חזק את הקרח ואת כל המצרכים
טוחנים היטב ל2 דקות
בתאבון