רמת קושי: קל
כמות סועדים: 3

מצרכים

חופן פטרוזליה
2 גבעולי סלרי שורש ועלים
תפוח סמיט
3 תמר חיאני קפוא
קוביית ספירולינה
כף פשתן טחון
500 מ"ל מים
6 קוביות קרח

שייק ירוק / אבי נבוני

שמים בבלנדר חזק את הקרח ואת כל המצרכים
טוחנים היטב ל2 דקות
בתאבון

מוצרים שלנו המופיעים במתכון

a (1)

תמר חיאני

0.5 ק״ג17
1 ק״ג28
2 ק״ג39
ק״ג
17
חדש!
ספירולינה קפואה לשייק מאסטר ספירולינה חולות זיקים

ספירולינה 200 גרם

יח׳
50 45