רמת קושי: בינונית
כמות סועדים: 16

מצרכים

לקלתית (תבנית 20-22 ס״מ)
230גרם שקד טחון
60 גרם קמח טפיוקה
3 כפות סוכר חום
2 כפות רסק תפוחים
70 גרם שמן קוקוס מומס
קורט מלח

למילוי
200 גרם אגוזי קשיו
150גרם קרם קוקוס מופרד
3/4 כוס סוכר חום
200גרם פטל

טארט פטל / צביה קיסוס

קלתית
לערבב את כל מרכיבי הקלתית בקערה
להעביר לתבנית להדק לדפנות ולתחתית בעזרת תחתית של כוס
לחורר חורים בעזרת מזלג ולאפות 15 דקות עד שזהוב בדפנות ויציב
לקרר לחלוטין

מילוי
להניח את כל המרכיבים במעבד מזון ולעבד למשחה חלקה
להעביר את המילוי על הקלתית האפויה
להניח במקרר 3 שעות לפחות להתייצבות

מוצרים שלנו המופיעים במתכון

a (33)

פטל אדום (300 גרם)

יח׳
16